۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۹ ارديبهشت

برگزاری نشست "روش شناسی استنباط گزاره های روانشناسی از متون دینی"

نشست علمی؛تخصصی"روش شناسی استنباط گزاره های روانشناسی از متون دینی" در دانشگاه اصفهان برگزار می گردد.

به گزارش روابط عمومی دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه اصفهان، نشست علمی؛تخصصی"روش شناسی استنباط گزاره های روانشناسی از متون دینی" به همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه اصفهان، دفتر هم اندیشی، دانش افزایی  و اندیشکده استان و نخبگان دانشگاهی دانشگاه اصفهان، اندیشکده مطالعات روانشناسی و تربیتی مبتنی بر دین و با همکاری دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه اصفهان برگزار می شود.
در این نشست علمی دکتر اصغر کوراوند؛ مشاور مرکز سماح و مدرس حوزه و دانشگاه در زمینه روانشناسی به ارائه مطلب خواهد پرداخت.
لازم به ذکر است نشست علمی؛تخصصی "روش شناسی استنباط گزاره های روانشناسی از متون دینی" روز سه شنبه مورخ 27 دی ماه سال جاری از ساعت 10 الی 12 در محل سالن جلسات دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه اصفهان برگزار می گردد.

تاریخ:
1401/10/24