وی در ادامه تصریح نمود: ریشه و تولید علم در اصفهان بیش از سیصد سال قدمت دارد زیرا با نگاهی به تاریخ متوجه می شویم که سابقه ی حوزه علمیه در اصفهان به چندین قرن می رسد و این نشان از ریشه دار بودن علم و دین، در شهر اصفهان است.
وی این ظرفیت تاریخی اصفهان را دستاوردی مهم برای ترویج و توسعه ی علوم دینی در کشور دانست و بر این مهم تاکید نمود.
حجت الاسلام مستاجران در ادامه ضمن تاکید بر ظرفیت های خوب دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی خواستار برگزاری جلسات نقد و مناظره اعضای هیات علمی با دیدگاه های مختلف و نیز پژوهشگران حوزوی و دانشگاهی در عرصه ی روانشناسی و تربیت اسلامی برای بررسی یافته های پژوهشی در این عرصه ها جهت اتقان بیشتر و کاربردی شدن یافته ها در عرصه دانشگاه و جامعه شد.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری همچنین خواستار همکاری حوزه معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه به منظور تولید داده های علمی مرتبط با حوزه های مطالعات روانشناختی و علوم تربیتی مبتنی بر دین و انتشار داده های علمی و نتایج حاصل از آن در قالب کتاب و مقاله در انتشارات معتبر ملی و بین المللی شد.
شایان ذکر است، حجت الاسلام دکتر محمد نژاد رییس مرکز هم اندیشی استادان و نخبگان دانشگاهی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها نیز ضمن تبریک اعیاد شعبانیه اظهار داشت: اندیشکده ها به دلیل این تاسیس شده است که حجم اطلاعات بسیار زیاد بوده است و برای تصمیم گیری صحیح باید پاسخ های علمی دریافت می شد و اندیشکده ها این وظیفه ی مهم را برعهده داشتند.
وی تصریح نمود: دانشگاه ها در نسل چهارم خود به این نتیجه رسیدند که بایستی در خدمت جامعه باشند و با شعار دانشگاه برای دیگران فعالیت نمایند.
رییس مرکز هم اندیشی استادان و نخبگان دانشگاهی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها افزود: بدون تردید در دانشگاه های نسل چهارم اندیشکده ها نقش کلیدی خواهند داشت و دانشگاه ها باید به سمت تاسیس اندیشکده ها گام های موثری بردارند. در همین راستا وظیفه ی نهاد مقام معظم رهبری تشویق دانشکده ها برای راه اندازی اندیشکده به منظور حل مسائل جامعه است.
وی تاکید نمود: اساتید باید برای حل مسائل جامعه نقش آفرینی کنند در همین راستا تفاهم نامه هایی با وزارت علوم مبنی بر این که اندیشکده ها باید مانند اتاق فکر، وزارت علوم را در راستای ماموریت جامعه محور یاری برسانند، منعقد و امضا شده است.
دکتر هویدا رییس اندیشکده مطالعات روانشناختی و تربیتی مبتنی بر دین دانشگاه اصفهان نیز ضمن تشریج اهداف اندیشکده، اظهار داشت: این اندیشکده حدود 4 ماه پیش کار مقدماتی خود را شروع کرده است و امروز به طور رسمی افتتاح می شود.
وی در ادامه افزود: سیاست این اندیشکده مبتنی بر توسعه ی اهداف و برنامه های دینی در حوزه رانشناسی دینی است و این مهم نیازمند همت استادان و صاحب نظران در این زمینه است
وی هدف کلی تشکیل این اندیشکده را طرح اندیشه ها و آثار دینی به خصوص در حوزه ی روانشناسی است و این مطالعات در 40 سال گذشته به صورت پراکنده در دانشگاه های مختلف انجام شده است ولی دانشگاه باید در این زمینه با توجه به نیازهای جامعه ی ایرانی اسلامی انجام وظیفه نماید.
گفتنی است در پایان مراسم ، حکم رئیس اندیشکده از سوی دکتر محمدنژاد رییس مرکز هم اندیشی استادان و نخبگان دانشگاهی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها به دکتر هویدا به عنوان رییس اندیشکده تحویل گردید.