۱۴۰۳ دوشنبه ۱۰ ارديبهشت

ثبت نام دوره معرفتی تشکیلاتی همرزمان حسین

دوره معرفتی تشکیلاتی همرزمان حسین علیه السلام با هدف توانمند سازی دانشجویان فعال فرهنگی دانشگاه اصفهان در هفته اول تیرماه 1402 در شهرستان خوانسار برگزار می گردد. در این دوره محتواهای زیر ارائه خواهد شد:
-اسلام دین اقامه یا عزلت؟ (خوانش صحیح از اسلام ناب)
- کربلا تماشاچی نمی‌خواهد (مومن مجاهد یا مومن قاعد)
- نگاه منظومه‌ای به دین یا نگاه گزاره ای (قرائت منسجم و یک آهنگ از اسلام)
- راز سازش ناپذیری غرب با اسلام
- مختصات جامعه توحیدی چیست و چگونه می توان به آن دست یافت؟
- تشکیلات محمل اقامه دین (الفبای کار تشکیلاتی)
- ایران و نظم جهانی جدید ( بررسی تحولات جهان و جایگاه ایران در این تحولات )
- کجای تاریخ ایستاده ایم؟ ( شناخت جایگاه و رسالت دانشگاه و دانشجو در بزرگترین پیچ تاریخ)
- چگونه مبلغ دین خدا شویم؟ (مهارت های ارتباط موثر با دیگر دانشجویان)
+ اکران مستند (؟؟؟)
+ برنامه های معنوی در شب های دهه اول ذی الحجه
+کوه گشت در دل شب
+ حضور در طبیعت زیبا و منحصربفرد خوانسار
+ رصد کهکشان راه شیری
+برنامه های متنوع دیگر
+علیرغم هزینه بالای برگزاری دوره، به پاس زحمات گذشته و آینده دانشجویان در فعالیت های فرهنگی دانشگاه، سهم شرکت کنندگان دوره از این هزینه تنها 100 هزار تومان خواهد بود.
با توجه به محدودیت ظرفیت پس از مرحله پیش ثبت نام جهت مصاحبه حضوری با شما تماس حاصل خواهد شد.

در صورت بروز اشکال در فرآیند ثبت نام اطلاعات فردی خود را در ایتا به این شماره ارسال نمائید:09941101197

تاریخ:
1402/03/06